relaxfauteuils

Seniorenstoel 

Een seniorenstoel is verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen. Deze stoelen bieden bijvoorbeeld hulp bij het opstaan, of ze vergemakkelijken het gebruik doordat de stoel elektrisch verstelbaar is. Denk aan een verstelbare voetensteun of lende steun. Het allerbelangrijkste kenmerk voor een seniorenstoel is in de meeste gevallen toch de op sta hulp. Met deze functie wordt u ondersteund bij het opstaan uit de stoel. Wat de juiste stoel is, hangt af van persoonlijke voorkeuren, maar ook uw lichaam. Comfortabel zitten is namelijk niet hetzelfde als gezond zitten. Bij ZitSelekt gaan we voor een stoel op maat, met de juiste balans tussen ergonomie, comfort en vormgeving.
Klik hier voor de online catalogus

Seniorenstoel kopen? De 5 beste sta op stoelen voor ouderen uitgelicht!

Wilt u een seniorenstoel kopen? Het belang van comfortabel zitten neemt met de leeftijd toe. Door toenemende klachten wordt een goede ondersteuning van rug, zitvlak, armen, benen en nek immers steeds belangrijker. In veel gevallen biedt een seniorenstoel uitkomst. Zo kan de sta op stoel naar uw maat en wensen worden aangepast, heeft de rugleuning een hoog zitcomfort en kunt u bovendien eenvoudig uitstappen. Hoewel een seniorenstoel vele voordelen biedt, vernemen wij regelmatig geluiden dat geïnteresseerden negatieve ervaringen hebben met de aanschaf ervan. De reden? De opdringerige service van diverse aanbieders op het gebied van sta op stoelen. Bent u geïnteresseerd in een seniorenstoel maar zit u niet te wachten op indiscrete verkopers? In dat geval heten wij u graag welkom in onze winkel in Marknesse. Dan zullen we u laten zien hoe het ook kan.

 

Seniorenstoelen zonder fratsen 

Bent u geïnteresseerd in een sta op stoel omdat u voortaan comfortabel wil zitten en besluit u een keer langs te komen in onze winkel? Dan doen wij er vervolgens alles aan om u op uw gemak te stellen. Onze adviseurs trekken alle tijd voor u uit, laten u graag al onze populaire sta op stoelen zien en bieden u vervolgens advies op maat, zonder gebruik te maken van uitgekookte babbeltrucs en ophitsing. En bent u niet in staat om langs te komen in onze sta op stoel winkel omdat u geen vervoer kunt regelen of slecht ter been bent? Geen enkel probleem. In dat geval komen wij graag een keer bij u langs om onze populaire en beste sta op stoelen te demonsteren.

 

De 5 beste sta op stoelen voor ouderen

Er zijn vele redenen om een sta op stoel aan te schaffen. Zo voorkomt u nek- en rugpijn en dankzij de juiste sta op stoel voor ouderen krijgen uw spieren en zenuwen bovendien de juiste ontspanning. De sta-op stoel wordt op maat gemaakt, waarbij er rekening wordt gehouden met de perfecte zithoogte, ondersteuning en natuurlijk de hoofd- en armsteunen. In veel hoge stoelen voor ouderen is bovendien een elektromotor verwerkt, waardoor de stoel met één druk op de knop eenvoudig in een sta-op positie wordt gezet. Door de ingebouwde elektromotor, beweegt de stoel bij het opstaan langzaam mee, waarna u trapsgewijs in staande positie wordt gebracht en u tenslotte zeer eenvoudig op kunt staan.

 

 

Sta op stoel Erasmus

Een van onze beste sta op stoelen, is de Erasmus. En dat is niet voor niets. Deze sta-op stoel wordt namelijk op maat gemaakt en is van zeer goede Duitse kwaliteit. Deze stoel is bovendien volledig naar wens aan te passen. Zo is deze fauteuil leverbaar in 3 ergonomische afmetingen (smal, medium en large), kunt u kiezen uit stof en leer en verschillende kleuren. De Erasmus sta-op stoel wordt standaard geleverd met manuele bediening maar is ook elektrisch bedienbaar leverbaar. En wilt u geen draden door de woonkamer hebben lopen? In dat geval plaatsen wij graag een accu in uw stoel.

 

Sta op stoel Comfort Design

Een andere populaire sta op stoel is de Comfort Design. De Comfort Design sta-op stoel is een moderne stoel die net als de Erasmus geheel naar uw eisen aangepast en uitgebreid kan worden. Zo kan de rug en armleuning worden aangepast, alsook de stoelpoot. De stoel is beschikbaar in stof en leer en is leverbaar in verschillende hardheden, zoals soft, medium of hard. Elke uitvoering is bovendien leverbaar in 6 ergonomische afmetingen: small, medium, extra medium, standaard, large en extra large. Tenslotte is de Comfort Design sta-op stoel uit te breiden met veel opties, zoals elektrische bediening van de rug en voetensteun. Ook kan de hoofdsteun (elektrisch) verstelbaar geleverd worden.

 

Sta op stoel Eco

Een seniorenstoel die wat ons betreft ook zeker de moeite waard is, is de Eco sta-op stoel. Deze stoel is een hele fijne stoel waarin u heerlijk kunt ontspannen die u bovendien op veel manieren kunt aanpassen. U kunt de rugleuning en armleuningen aanpassen, alsook de stoelpoot. Verder kunt u kiezen of u de stoel draaibaar wilt of niet. Daarnaast kan de bekleding van de stoel in diverse kwaliteiten en kleuren stof en leer geleverd worden. De Eco sta op stoel is leverbaar in 3 ergonomische afmetingen: small, medium en large. Daarbij kunt u uit de nodige comfort opties kiezen, zo kan de Eco net als de Comfort Design elektrisch verstelbaar geleverd worden, is toevoeging mogelijk van een accu en geniet u dankzij de massagefunctie van nog meer comfort.

 

Sta op stoel Oskar

Weet u wat ook een populaire sta op stoel is die wij in ons rijke assortiment hebben? Onze Oskar. Deze seniorenstoel die mede door de voordelige prijs erg aantrekkelijk is, heeft alle eigenschappen van een goede sta-op stoel. Zo is de stoel leverbaar in 3 ergonomische afmetingen en uitgerust met elektrisch verstelbaar bediening voor de rug en voetensteun. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde soort stof of kleur? Met de Oskar heeft u opties te over. Deze stoel is namelijk leverbaar in stof en leer, in diverse kwaliteiten en kleuren.

 

Sta op stoel Susanne

Net als de Oskar is de Susanne ook een voordelige sta-op stoel voor ouderen. De Susanne is verkrijgbaar met verschillende stoelpoten en leverbaar in leer of stof in diverse kwaliteiten en kleuren. Deze elektrische stoel voor ouderen is ergonomische en elektrisch verstelbaar. De Susanne kan bovendien met accu geleverd worden, waardoor de stoel niet bij een stopcontact hoeft te staan en u niet het risico loopt te struikelen.

 

Wat kost een sta op stoel?

De kosten van een stap op stoel lopen zeer uiteen en hangen grotendeels af van uw wensen. Veel stoelen kunnen geheel naar eigen wens worden aangepast en uitgebreid, wat de hoogte van de prijs zal bepalen. Zo kunnen de rug en armleuning onder meer aangepast worden in verschillende posities, kunt u zelf bepalen of de stoel in leer of stof wordt geleverd en wat de exacte hardheid is qua zitcomfort. In principe hebben voor ieder type portemonnee seniorenstoelen beschikbaar. Voor wie niet teveel geld wil uitgeven maar toch comfortabel wil zitten en geholpen wil worden bij het opstaan, raden wij  de Oskar en Susanne aan. Voor een bedrag van slechts €499,- bent u al eigenaar van deze elektrisch verstelbare stoel, die naast het verzwaarde frame, ook nog eens wordt geleverd met een uiterst comfortabele rug en voetensteun.

 

Gesubsidieerde seniorenstoel

Bent u geïnteresseerd in een seniorenstoel, maar kunt u niet het gehele bedrag ophoesten? In dat geval zijn er desondanks mogelijkheden. Indien u kunt aantonen dat u thuis zonder deze senioren stoel niet goed zelfstandig kan functioneren, wordt een sta-op fauteuil door uw gemeente vergoed. In sommige gevallen kunt u ook beroep doen op uw zorgverzekering. De meeste zorgverzekeringen bieden een vergoeding voor een aangepaste sta-op stoel als u bijvoorbeeld niet kunt zitten in een normale comfortabele stoel. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding? Bel dan naar uw zorgverzekering en bespreek de mogelijkheden. Leg uw fysieke situatie uit en vraag vervolgens wat u wel of niet vergoed kunt krijgen.

 

Sta op stoel aan huis

Bent u niet bij machte onze showroom in Marknesse te bezoeken om een selectie onze populaire seniorenstoelen te testen? Neem dan gerust contact met ons op. We plannen dan een moment in dat het u goed uitkomt en komen dan vervolgens graag een keer bij u langs om ons riante aanbod sta-op stoelen te demonstreren.

 

Seniorenstoel op maat

Wanneer u van plan bent om een seniorenstoel te kopen kunt u op verschillende comfortmogelijkheden
letten.

  • De armleuningen; staan deze in de goede stand.
  • Heeft de seniorenstoel een hoofdsteun; belangrijk voor een ergonomische houding.
  • Heeft de stoel een lendesteun; voor extra ondersteuning in de rug.
  • Het model; een draaistoel of een stoel met vaste poot. Zo kan een stoel met een vaste poot, meer stabiliteit geven.
  • Het materiaal wat u wenst; leer of stof. In sommige gevallen is kunstleer beter dan echt leer.
  • Past de kleur bij uw interieur; het oog wil ook wat, vaak worden er veilige kleuren gekozen zoals zwart terwijl dit het interieur ook hard kan maken. Wij hebben eventueel ook een interieurstylist die hierover vrijblijvend kan meedenken.

Onze adviseurs helpen u keuzes te maken zodat u uiteindelijk uw droomstoel thuis krijgt. Mocht er onverhoopt bij u toch nog een probleem ontstaan, dan lossen wij dit voor u uiteraard zo snel mogelijk op. Indien u dit wenst zetten wij een vervangende fauteuil neer van dezelfde kwaliteit. Hier vindt u meer informatie over onze service.

We kunnen met een selectie seniorenstoelen bij u thuis of bij een verzorgingshuis komen.

  • Laat uw gegevens achter en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
draaifauteuil sta-op-stoel

 

Ons adres: Marco Marknesse Oosteinde 14, 8316 BL Marknesse

 

Onze adviseur helpt u bij het kiezen van de juiste stoel die past bij uw lengte en gewicht. Dit kunnen we op 2 manieren doen; bij ons in de winkel of u maakt gebruik van de ZitSelekt stoelen service. De ZitSelekt stoelen service houdt in dat wij bij u thuis langskomen voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek. Want u moet zeker weten of u een goede keuze maakt, dus komen wij met een selectie stoelen bij u langs. U maakt op de website een selectie van de stoelen en fauteuils die u graag wilt proberen. U vult het afspraak formulier in en wij nemen contact met u op om een vrijblijvende afspraak te plannen.

Wij zullen een paar vragen stellen om een inschatting te kunnen maken van welke maat stoelen wij voor u mee moeten nemen. Want gezond zitten is erg belangrijk, onze adviseur helpt u bij het kiezen van de juiste stoel die past bij uw lengte en gewicht. Daarnaast kunt u kiezen uit veel relaxopties en gemakfuncties die u maar wenst, zoals sta-op hulp of massage. Veel van de stoelen zijn daarnaast geheel op maat te maken.

Voorraad Checken

  • Wilt u vooraf weten of de stoel in de winkel staat? Vul het formulier in en u ontvangt een update over de huidige voorraad.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
×

ZitSelekt - Persoonlijk ZitComfort

×

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten